Logo Desktop Logo Mobile
INTERAKTIVNI SEMINAR

Poreske uštede: Izbegavanje međunarodnog dvostrukog oporezivanja

Grant Thornton Srbija, članica Grant Thornton International Ltd.(GTI), jedne od šest vodećih svetskih organizacija specijalizovanih za usluge: revizije, računovodstva, poreskog konsaltinga i poslovnog savetovanja, u saradnji sa ekspertom Ministarstva finansija Republike Srbije, organizuje interaktivni seminar na temu:

Poreske uštede – Izbegavanje međunarodnog dvostrukog oporezivanja

Seminar će se održati 25. aprila 2018. godine u hotelu HILTON, u trajanju od 15.30 – 20.00. sati. Sva prateća infrastruktura je obezbeđena.

Predavači:

mr Dejan Dabetić: Rukovodilac Grupe za ugovore o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u Sektoru za fiskalni sistem u Ministarstvu finansija Republike Srbije; vodeći stručnjak u materiji izbegavanja dvostrukog prekograničnog oporezivanja; šef pregovaračkog ekspertskog tima Republike Srbije u pregovorima radi zaključenja ugovora o izbegavanju dvostrukog oporezivanja sa svim državama.

mr Nataša Bučevac-Stojković: Senior Manager u Sektoru za poreski i finansijski konsalting u firmi Grant Thornton Srbija; specijalizovana za usluge poreskog i finansijskog savetovanja domaćih i stranih klijenata koji započinju biznis u Srbiji, poresku reviziju i dijagnostičku analizu kompanija za potrebe kupoprodajnih transakcija i statusnih promena; više od 10 godina iskustva u rukovođenju najraznovrsnijim konsultantskim projektima.
Nijedno vaše pitanje neće ostati bez odgovora!

Pozivamo vas da se prijavite za neki od željenih termina, a detaljnu agendu sa prijavom učešća preuzimite ovde.

Kako bismo što više izašli u susret vašim zahtevima, pozivamo vas i da nam dostavite sve vaše predloge, sugestije i otvorena pitanja u vezi teme kojom će se baviti seminar, ali i u vezi nekih drugih koje su za vas problematične a mogli bismo da vam pomognemo u njihovom rešavanju. Molim Vas da nas kontaktirate.

 

Preuzmi prijavu

Seminar - Izbegavanje dvostrukog
Preuzmite PDF [ 223 KB ]