Logo Desktop Logo Mobile
Izveštaj

Doing business in Serbia 2017

Ovaj vodič je pripremljen da pomogne pojedincima i kompanijama koje su zainteresovane za poslovanje u Srbiji. Vodič se ne bavi detaljima, već mu je namena da odgovori na neka od opštih i važnih pitanja o poslovanju na tržištu Srbije. Kada se konkretni problemi pojave u praksi, često je potrebno analizirati zakonske propise Republike Srbije i zatražiti odgovarajuće računovodstvene i pravne savete. Ovaj vodič sadrži samo kratke napomene i uključuje zakonodavstvo koje je na snazi u januaru 2017. godine.

Grant Thornton u Srbiji pruža usluge u oblasti revizije, računovodstva, poreza i finansijskog konsaltinga. Sa preko 30 zaposlenih u našem sedištu u Beogradu posedujemo bogato znanje i iskustvo da klijentima pružimo istinski drugačije iskustvo.

Mi smo vodeći poslovni savetnik koji je posvećen pružanju usluga privatnim kompanijama, akcionarskim društvima i klijentima iz javnog sektora, otključavajući njihov potencijal za rast, savetujući ih u oblasti naprednih revizorskih, poreskih, konsalting i računovodstvenih usluga.

Grant Thornton International Ltd (GTIL) je jedne od najvećih mreža nezavisnih firmi koje posluju u oblasti revizije, računovodstva, poreza i finansijskog konsaltinga i zapošljava više od 47.000 ljudi u preko 130 zemalja. Pomažemo dinamičnim organizacijama da pokrenu svoj potencijal za rast.

Pročitaj izveštaj

Doing business in Serbia 2017
Preuzmite PDF [ 864 KB ]