Logo Desktop Logo Mobile

O nama

Mi smo Grant Thornton

Grant Thornton Srbija je članica Grant Thornton International Ltd (GTIL) jedne od najvećih mreža nezavisnih firmi koje posluju u oblasti revizije, računovodstva, poreza i finansijskog konsaltinga i zapošljava više od 47.000 ljudi u preko 130 zemalja. Pomažemo dinamičnim organizacijama da pokrenu svoj potencijal za rast.

Grant Thornton u Srbiji pruža usluge u oblasti revizije, računovodstva, poreza i finansijskog konsaltinga. Sa preko 30 zaposlenih u našem sedištu u Beogradu posedujemo bogato znanje i iskustvo da klijentima pružimo istinski drugačije iskustvo.

Mi smo vodeći poslovni savetnik koji je posvećen pružanju usluga privatnim kompanijama, akcionarskim društvima i klijentima iz javnog sektora, otključavajući njihov potencijal za rast, savetujući ih u oblasti naprednih revizorskih, poreskih, konsalting i računovodstvenih usluga.

Naše timove čine pristupačni partneri i menadžeri, a kroz kraće lance odlučivanja upravljamo kompleksnim situacijama u kojima klijentu donosimo znanje, napredno razmišljanje i pristup usmeren ka rešavanju problema.

Član smo globalne Grant Thornton International mreže već više od 7 godina, pružajući usluge klijentima sa potencijalom za rast, povezujući znanje i iskustvo sa srpskog tržišta sa tehnologijom, metodologijom i stručnim resursima globalne organizacije čiji smo član.

Bez obzira na veličinu vaše kompanija ili izazova sa kojima se susrećete, mi u Grant Thorntonu imamo odgovarajuće rešenje za vas. Imamo potrebne resurse i znanje koje kombinujemo sa razumevanjem lokalnog tržišta. Mi smo tamo gde se vi nalazite i tamo gde želite da budete.

Preuzmi brošuru

Upoznaj Grant Thornton - Get to know Grant Thornton_2020.pdf
Preuzmite PDF [ 2 MB ]