Logo Desktop Logo Mobile

Obaveštenje

Poštovani klijenti i saradnici,

Obaveštavamo Vas da je, zbog pojave korona virusa COVID-19 u Republici Srbiji i u skladu sa odlukom vlade Republike Srbije koja je proglasila vanredno stanje, revizorsko društvo Grant Thornton d.o.o. Beograd donelo odluku kojom se preporučuje rad zaposlenih van poslovnih prostorija, odnosno rad od kuće.

Kao što je poznato, rad naših zaposlenih u sektoru revizije podrazumeva odlazak na teren odnosno u prostorije naših klijenata i bliske neposredne kontakte. Smatramo da zbog novonastale situacije ovakav vid poslovanja trenutno nije preporučljiv. Stoga molimo naše klijente i saradnike da razumeju situaciju u kojoj se nalazimo i da dokumentaciju koja je neophodna za vršenje revizije finansijskih izveštaja dostavljaju skenirano putem e maila.

Grant Thornton d.o.o. Beograd nije mogao predvideti razvoj ovakve situacije, niti je na neki način mogao uticati nju, te molimo klijente i saradnike za razumevanje i saradnju u ovim teškim vremenima.

Nadamo se da ćemo uskoro opet biti na svojim radnim mestima i da će se život nastaviti razvijati svojim uobičajenim tempom.