Logo Desktop Logo Mobile

Politika privatnosti

Grant Thornton doo i Grant Thornton BC Consulting doo žele da sačuvaju privatnost posetilaca svog sajta. Molimo Vas da pročitate politiku privatnosti kako biste razumeli na koji način koristimo vaše lične podatke. Možemo da izmenimo politiku privatnosti u bilo kom trenutku, a da vas o tome ne obavestimo, pa vas molimo da je proverite uvek kada posećujete naš sajt.

Koje lične podatke prikupljamo?

Logujemo vašu IP adresu kako bismo primali i slali informacije preko interneta.

Kada posetite našu internet stranicu, pošaljete pitanje, naručite publikacije ili zatražite dodatne informacija, postoji mogućnost da ćemo tražiti neke lične podatke, kao što su vaše ime, adresa, telefonski broj i email adresa. Ako odlučite da dostavite lične podatke, primenjivaće se ova politika.

Kolačići (eng. Cookies)

Šta je kolačić

Kolačić je kratka poruka ili podatak koji šalje veb server organizacije na vaš internet pretraživač i potom je skladišti na vašem hard disku. Kolačić ne može čitati podatke sa vašeg hard diska ili kolačiće koje su kreirali drugi sajtovi, a ne nanosi štetu vašem sistemu.

Međutim, ponovnim pokretanjem internet pretraživača možete odbili skladištenje kolačića ili dobiti obaveštenje kada su kolačići poslati na vaš hard disk. Internet pretraživač, u okviru podešavanja, nudi mogućnost kontrole kolačića koji su već sačuvani na hard disku. Da biste saznali više o kolačićima, uključujući i kolačiće koji su podešeni i kako njima upravljati i obrisati ih, posetite www.allaboutcookies.org.

Kolačiće koristimo za praćenje performansi našeg sajta i poboljšanje korisničkog iskustva.

Ukoliko odlučite da ne prihvatite kolačiće sa našeg internet sajta, postoji mogućnost da određene funkcije na sajtu neće raditi onako kako smo nameravali.

Kako koristimo lične podatke?

Koristimo vaše lične podatke da bismo pružili informaciju vama ili vašoj organizaciji.

Takođe, možemo iskoristiti lične podatke u cilju analize demografskih podataka, interesa i ponašanja naših posetilaca. Ovo radimo da bismo bolje razumeli posetioce. Istraživanje se vrši na agregiranoj i anonimnoj osnovi.

Kada nam date lične podatke, ti podaci mogu biti poslati elektronskim putem na servere bilo gde u svetu i mogu biti korišćeni, čuvani i obrađivani bilo gde u svetu.

Bez obzira kada i gde prikupljamo, obrađujemo ili koristimo lične podatke, preduzimamo korake da osiguramo da se sa njima postupa sigurno i u skladu sa našom politikom privatnosti.

Kome možemo otkriti vaše lične podatke?

Možemo proslediti vaše lične podatke svima kojima su oni potrebni da odgovore na vaš zahtev za naše usluge ili kako bi obavili bilo kakvo plaćanje.

Osim gore navedenog, nećemo objavljivati vaše lične podatke, osim ukoliko nemamo obavezu ili dozvolu da to učinimo u skladu sa zakonom.

Direktan marketing

Možete u bilo kom trenutku od nas zatražiti da prestanemo da koristimo vaše lične podatke za potrebe direktnog marketinga. Ukoliko to želite molimo vas da nas kontaktirate.

Linkovi

Naša internet stranica sadrži likove ka internet sajtovima Grant Thornton firmi članica, ali se ova politika privatnosti odnosi isključivo na lične podatke prikupljene putem naše internet stranice.

Naša politika privatnosti se ne odnosi na sajtove firmi članica koje obavljaju svoju delatnost pod imenom Grant Thornton. Mi nismo odgovorni za praksu zaštite privatnosti tih ili drugih sajtova. Ohrabrujemo naše posetioce da obrate pažnju kada napuštaju našu internet stranicu i da pročitaju politiku privatnosti na tom drugom sajtu.

Bezbednost

Nažalost, prenos podataka preko Interneta ili bilo koje druge mreže ne može biti 100% bezbedan, ali preduzimamo odgovarajuće korake kako bi pokušali da zaštitimo bezbednost ličnih podataka.

Kontakti

Ovo je internet sajt Grant Thornton BC Consulting doo i Grant Thornton Revizit doo, firmi članica GTIL. GTIL i firme članice nisu partnerske firme čirom sveta. GTIL i svaka firma članica su zasebna pravna lica.

Ukoliko su vam potrebne bilo kakve informacije o vašim ličnim podacima, molimo da nas kontaktirate u našem sedištu.

Naša sedište: Grant Thornton Srbija, Kneginje Zorke 2/4, 11000 Beograd

Netačni podaci i ispravke

Želimo da vaši lični podaci budu tačni i ažurni. Ako uočite greške ili netačne podatke, molimo vas da nas kontaktirate u našem sedištu.