Logo Desktop Logo Mobile

Kultura i vrednosti

Grant Thornton korporativna kultura je jedna od najvrednijih stvari koja nas je vodila u pravom smeru više od 100 godina.

Više od 47.000 ljudi širom sveta se obavezalo da svakodnevno ispoljava naše vrednosti i pomaže dinamičnim organizacijama da otkriju svoje potencijale za rast.

Razum i instinkt

Razum + instinkt je skraćenica za različitu kulturu i pristup koju Grant Thornton neguje. Ovaj prepoznatljiv pristup kombinuje tehničku stručnost sa intuitivnom procenom i razumevanjem. Verujemo da ova kombinacija vodi ka boljim odnosima, dubljem razumevanju poslovanja naših klijenata i kao rezultat, vrednijim i značajnijim savetima. Naš moto „An instict for growth“ ne označava samo ono što pružamo našim klijentima već i kako pružamo.

Kultura saradnje

Sa više od 47.000 zaposlenih u više od 130 zemalja imamo ogroman globalni domet kroz celu organizaciju. Saradnja i koordinacija ostaju u srcu naše kulture. Sve naše firme članice rade na zajedničkoj globalnoj strategiji. To znači da ćete od Grant Thorntona dobiti najbolja rešenja god u svetu da poslujete.

Naše CLEARR vrednosti

Pored naše prepoznatljive globalne kulture, razvili smo i šest osnovnih principa, poznatih kao CLEARR vrednosti.

Cooperation: Saradnja – pitajte za pomoć, pružite pomoć – dobro radimo zajedno

Leadership: Liderstvo – budite hrabrosti i inspirišite druge – pružamo izazove jedni drugima kako bismo bili najbolji što možemo

Excellence: Izuzetnost – nađite bolje rešenje svakog dana – nikada nećemo biti zadovoljni

Agility: Agilnost – razmišljajte široko, postupajte brzo – mi istrajavamo u promenama

Responsibility: Odgovornost – koristite uticaj mudro – odgovorni smo za svoje poteze

Respect: Poštovanje – slušati i razumeti, budite iskreni – stvaramo iskrene odnose

Ako su vam ove vrednosti važne koliko i nama, možda želite da razmislite o karijeri u Grant Thorntonu. Saznajte više o tome kako postati jedan od naših 47.000 zaposlenih širom sveta.